Ukrali torbu – Počinjena materijalna šteta iznosi oko 20.000,00 kuna

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u nedjelju, 11. rujna oko 13 sati, na tržnici u Osijeku, nepoznati počinitelj ukrao je torbu s novčanikom i osobnim dokumentima, vlasništvo 72-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 20.000,00 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policijski službenici podnose posebno izvješće i nastavljaju traganje za kradljivcem.

Policija uhvatila i drugog kradljivca

Jučer, 12. rujna, provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Belišće utvrđena je osnovana sumnja da je 51-godišnjak počinio kazneno djelo „Teška Krađa“ i „Teška krađa“ – u pokušaju s 24-godišnjakom o čemu smo pisali, a više možete pročitati ovdje. Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Iskopao granatu

Jučer, 12. rujna oko 18 sati u Vladislavcima, 72-godišnjak je prilikom kopanja zemlje iskopao granatu kalibra 80 milimetara. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu granatu je izuzeo na siguran način.

Tijekom protekla 24 sata evidentirane su četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske policija je evidentirala četiri prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri, a u Belišću jedna prometna nesreća. Sudionici prometnih nesreća nisu bili pod utjecajem alkohola.

Događaji u prometu

Jučer, 12. rujna na području Policijske uprave osječko – baranjske u nadzoru prometa evidentirana su dva vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 20 sati, u Osijeku, u Kozjačkoj ulici, kada je nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 44-godišnjak iz Tenje. Vozaču je evidentirana koncentracija od 0,57 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 prekršajna boda.

Pročitajte još