Udruga mladih INFO godinu zaključuje novim vodstvom

Na izvještajno izbornoj skupštini Udruge mladih INFO istaknuta je realizaciji EU projekta „Zaželi I.N.F.O. – integraciju, napredovanje, fokus, osnaživanje” kroz koji je zaposleno 15 žena, voditelj projekta i administrator. Na skupštini je razriješeno dosadašnje vodstvo, a jednoglasno je za novu predsjednicu odabrana Ivona Ćosić.

Plan novog vodstva je ponuditi više sadržaja za mlade

Uz Ivonu Ćosić, u Upravni odbor imenovani su Josip Vladika, Ines Resler, Miroslav Šarić, Magdalena Kunac Svoren, Tomislav Ivić, Matija Gvozdanović, Viktorija Baričević, Goran Novaković, dok Nadzorni odbor udruge čine Igor Maršić, Gabriela Stražanac i Dražen Ganzberger. Plan budućeg rada temelji se na kreiranju i ponudi više sadržaja za mlade, ali i sve druge dobne skupine. Prva aktivnost im je sudjelovanje u organizaciji Adventa u Našicama.

„Želim da postanemo najjača udruga mladih u Našicama koja će svojim djelovanjem doprinijeti obogaćivanju edukativnog, zabavnog i prigodnog programa za mlade, djecu i starije. Cilj mi je da svaki član ovu udrugu shvati kao platformu za realizaciju kreativnih ideja. Zahvaljujem se gradonačelniku Krešimiru Kašubi koji je svojim dolaskom podržao naš budući rad.” – rekla je predsjednica udruge Ivona Ćosić.

Volonterstvo je temelj razvoja

Gradonačelnik grada Našica Krešimir Kašuba pozdravio je sve nazočne, te novoizabranom vodstvu čestitao. Poručio im je, kao mladim ljudima, da vjeruju u sebe, rade na sebi kroz rad za boljitak drugih, što upravo i čine kao članovi Udruge.

„Volonterstvo je časno djelovanje u kojem razvijate sebe kao ljudi, ali i razvijate svoju okolinu, naš grad. Iako je volonterski rad ne plaćen, zapamtite radite ga i za veću vrijednost, razvijajući sebe, svoja razmišljanja i djelovanja, time pokazujete i kakav ćete radnik biti u budućnosti. Vjerujem da ćete raditi ustrajno za mlade i s mladima. Moja vrata su vam uvijek otvorena.” – rekao je gradonačelnik Kašuba.

Pročitajte još