Završeno asfaltiranje Vinogradske i ulice B.Jelačića, postavljena led rasvjeta te uređeno i parkiralište iza “Robne kuće” – Foto galerija

parkiraliste1
parkiraliste1

Danas donosimo lijepe vijesti za sve stanovnike Vinogradske i ulice Bana Jelačića u Našicama, kao i sve koji ove prometnice koriste.

Naime, upravo jučer je završena rekostrukcija Vinogradske ulice, a nekoliko dana prije, bila je završena i ulica Bana Jelačića. Još je ostalo nekoliko kozmetičkih poteza poput slaganja kockica, ali sve u svemu ulice sada izgledaju stvarno odlično. Isto tako, na veselje svih onih koji koriste parkiralište iza “Robne kuće”, Grad Našice odlučio je urediti i to.

parkiraliste2

Za sada je ostalo kao što smo spomenuli da se postave kamene kockice uz pješačke prijelaze, kao i da se cesta obilježi crtama i ovaj stvarno veliki projekt će biti završen. Vjerujemo kako će sada promet biti kudikamo lakši za sve one koje ove ulice koriste.

Stanari koje smo zatekli na ulici jučer nakon asfaltiranja su stvarno pohvalili sve koji su bili uključeni u ovu rekonstrukciju, a posebno je cijeli rad pohvalio poznati Našičanin profesor Dragutin Blažević.

parkiraliste4

“Vinogradska ulica je jedna od najstarijih ulica u gradu Našicama, gdje su nekada Našičani tim putem hodili u svoje vinograde na Tavanac. Za vrijeme EX Jugoslavije ona se zvala Ulica 17. Travnja. Ponovo dobila ime Vinogradska, a sada je dobila i novo ruho, nogostup i kolnike kao i javnu rasvjetu i to LED rasvjetu. Dakle i nešto super moderno što vjerujemo da će smanjiti uvelike troškove struje. Ja moram reći kako sam stvarno prezadovoljan ovim potezom i čestitam svim sudionicima koji su nam omogućili ovo novo ruho” – rekao je profesor Blažević.

Za kraj moramo napomenuti kako je ulica Bana Jelačića od sada jednosmjerna, tako da se mole svi sudionici u prometu da se drže propisa smjera kretanja tom ulicom.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/10mjesec/28/v1{/gallery}

Pročitajte još