Održan tradicionalni turnir u beli u čast pokojnom vatrogascu Viktoru Lončariću

Održan tradicionalan turnir u beli u čast pokojnom vatrogascu Viktoru Lončariću
Održan tradicionalan turnir u beli u čast pokojnom vatrogascu Viktoru Lončariću

Drugi vikend u prvom mjesecu već je tradicionalno 19 godina za redom rezerviran za turnir u kartanju bele pod nazivom “Viktor Lončarić”. U prostorijama dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice u subotu je s početkom u 17 sati započeo turnir.

Sudionici turnira bili su samo članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva, koji u spomen i čast na prijatelja, kolegu, profesionalnog i dobrovoljnog vatrogasca pokojnog Viktora i kartaju ovu igru. Pokojni Viktor je bio iznimni zaljubljenik u ovu kartašku igru stoga članovi i članice svake godine, u sjećanju na njega, održavaju ovaj turnir koji nosi i njegovo ime.

Zapovjednik Dobrovoljno vatrogasnog društva Našice Viktor Lončarić st. (sin pokojnog Viktora) rekao je kako je cijeli turnir u svrhu druženja i okupljanja članova u ovom zimskom periodu kada je i broj intervencija smanjen. Odaziv na ovaj turnir je uvijek odličan, a pobjednici ovoga puta bili su Marko Radačić i Marijan Gajski, koji su bili bolji u finalu od ekipe Mario Španović i Tomislav Šimić. DVD Našice čestita svim sudionicima na rezultatima i plasmanu.

Foto: ustupljene fotografije

Pročitajte još