Gromovi kreću u borbu za prolazak grupne faze EHF kupa

Ovog vikenda pred našim Gromovima početak je borbi u grupnoj fazi EHF kupa. U prvom kolu RK Nexe igra u gostima protiv mađarske ekipe Grundfos Tatabanya koja prema riječima trenera Hrvoja Horvata igra jednu čvrstu granitnu obranu i biti će potrebna velika borbenost i zalaganje naših igrača da bi se osvojili bodovi.

Utakmica se igra u gradu Györ u petak 8.2.2019. s početkom od 19:30 sati, a naši Gromovi već danas kreću na put kako bi sutra odmorni dočekali ovaj težak meč. Iako igraju u gostima Gromovi će imati podršku i naših navijača koji sutra autobusom kreću na put za Györ kako bi gromoglasnim navijanjem podržali naše dečke u ovoj velikoj rukometnoj borbi.

Za sve one koji ne mogu doći na utakmicu prijenos će biti na Sportklub 2 kanalu.

SRETNO GROMOVI!

U subotu 9.2.2019 u Valpovu selekcija Dječaci B će odigrati dvije utakmice 1. HRLDB istok protiv RK Valpovka s početkom od 9 sati i protiv RK Feniks s početkom od 10:30 sati.

U nedjelju 10.2.2019. u Našicama u dvorani OŠ kralja Tomislava RK Nexe biti će domaćin 8. kruga 1. HMKRL Istok Selekcija mlađih kadeta odigrati će dvije utakmice i to protiv RK Feniks s početkom od 10 sati, RK Valpovka s početkom u 11 sati. Pozivaju se svi sugrađani da dođu u dvoranu podržati naše mlade Gromove.

Pročitajte još