Udruga Mimoza osigurala popuste na prijevoz

Udruga Mimoza osigurala popuste na prijevoz

Liga protiv raka “Mimoza” Đurđenovac, tradicionalno obilježava Dan mimoze. Ove godine akcija će biti održana 24. siječnja. Na održanom sastanku predsjednica udruge dr. Ljiljana Hodak osvrnula se na rad u prošloj godini te istaknula kako su u prošloj godini ostvarene sve planirane akcije. Udruga je poznata po obilježavanju Dana mimoza, Dana narcisa te Dana ružičaste vrpce.

Organizirajući brojne kreativne radionice izrade ukrasnih predmeta za Božić, Uskrs te Valentinovo te njihovom prodajom, prikupljena su sredstva za pomoć članovima udruge koji trebaju dugotrajno liječenje u obliku kemoterapija, zračenja ili pregleda. Oboljele članove udruge obilaze tijekom čitave godine, a tijekom božićnih blagdana nastoje ih uveseliti i darovima. Udruga svake godine organizira i predavanja koja drže liječnici te akcije besplatnog mjerenja razine šećera u krvi i krvnog tlaka.

Predsjednica udruge na sastanku je naglasila kako su još u prosincu uputili zamolbu HŽ-u za popuste svojim članovima prilikom prijevoza na liječničke preglede te očekuje da članovi dobiju kartice u što kraćem roku.

Foto: arhiva

Pročitajte još