Svjetski dan volontera u socijalnoj samoposluzi Našice

volontiraj socijalna sapomoslouga našice 1
Socijalna samoposluga Našice
volontiraj socijalna sapomoslouga našice 1

Svake godine, 5. prosinca, obilježava se Svjetski dan volontera, a iz Humanitarne udruge Dar dobrote javljaju da će ovaj dan obilježiti u subotu 5. prosinca i u Našicama. Humanitarna udruga Dar dobrote nositelj je projekta Socijalne samoposluge koji je isključivo volonterski i u kojeg je dosad uloženo preko 4.000 volonterskih sati.

Na glavnom našičkom trgu od 10 do 12 sati, volonteri Humanitarne udruge Dar dobrote dijelit će bookmarkere s prigodnom porukom „Siromaštvo nije izbor, pomaganje jest“ te upoznavati građane s dobrobiti volontiranja, kao i s volonterskim karakterom projekta Socijalne samoposluge Našice.

Poslijepodne istog dana, od 17 do 18 sati bit će održan sastanak sa svim zainteresiranim građanima za volontiranje u Socijalnoj samoposluzi gdje će podrobnije na licu mjesta biti upoznati s tim što volonteri na ovom projektu rade, te će se nakon toga građani moći predbilježiti za volontiranje. Ovim putem iz Humanitarne udruge Dar dobrote pozivaju sve one željne novih iskustava da se odazovu na ovaj sastanak, napominjući da su volonteri vrlo važan segment projekta Socijalne samoposluge bez kojeg projekt ne bi bio održiv.

Pročitajte još