MŽNL Slavonije i Baranje, 26. kolo – Našk – Livada-Željezničar 2:1(1:1)

nask1a

nask1a

Gradski stadion. Gledatelja 100.

Glavni sudac Domagoj Ljubičić(Osijek).

Pomoćni suci Matej Vuković, Hrvoje Pavličić(Đakovo).

Delegat Milan Bičanić(Andrijaševci).

Strijelci: 1:0 – Knežević(22), 1:1 – Ćosić(38), 2:1 – Barišić(52) k.u.

Opomenuti igrači: Purgar(Našk), Čosić, Andrijanić(Livada-Željezničar).    

nask3a

Našk: Piplica, Emić(od 46.Šundalić), Barišić, Knežević(od 84.Tomac), Pavlović(od 89.Paradinović), H.Galinec, Flegar, Torčić, Purgar, Slivečko(od 46.Tomaš), Hečimović.

 

Trener Karlo Kanis.

Livada-Željezničar: Resanović, Oreč, Belec, Andrijanić, Barukčić, Misir(od 86.Protrka), Ravlić, Gačić, Palić, Vrhovac, Ćosić.

Trener nema.

Igrač utakmice: Hrvoje Hečimović(Našk).

nask2a

Nogometaši Naška postigli su cilj. Pobijedili su Livadu-Željezničar koja ih je eventualnom pobjedom bodovno mogla preskočiti. Nije to bilo ni malo lagano jer su Brođani još uvijek u situaciji borbe za ostanak u ligi.

Prvu prigodu na početku utakmice imala je Livada, lopta upućena od Vrhovca za malo je završila preko grede. Našičani su do vodstva došli polovicom poluvremena. Mladi Slivečko je oštro šutirao a Knežević je pribrano poslao loptu u mrežu. Livada-Željezničar je poravnala nakon što je Purgar nepotrebno vraćao loptu Barišiću, a ovaj nespretno reagirao tako da Ćosiću nije bilo problem poslati loptu u mrežu nemoćnog Piplice.  

nask4a

Drugo poluvrijeme Našičani su, zahvaljujući ulasku Šundalića, krenuli puno odlučnije. Isti je ušao u kazneni prostor gdje su ga dvojica obrambeni igrača uhvatila u „klinč“ i u trenutku udarca nepotrebno srušili. Glavni sudac Ljubičić, s pedigreom jednog od najboljih hrvatskih sudaca, bio je blizu mjesta događaja i bez razmišljanja pokazao na bijelu točku. Barišić je Našk doveo u novo vodstvo. Vratar Resanović je oštro upućenu loptu tek dotaknuo na njenom putu u mrežu. Livada se potpuno otvorila i Našku omogućila više slobodnog prostora. U takvoj igri Pavlović, nakon ubačaja Tomaša, glavom šalje loptu u mrežu ali pomoćni sudac signalizira zaleđe. Malo čudno jer su igrači Livade, smatrajući da su primili treći pogodak, krenuli prema centru. Nekoliko trenutaka kasnije prigoda za poravnanje, Barišić je uspio dotaknuti loptu koja se od stative odbila u polje. Do kraja Našičani uspješno čuvaju svoja vrata i tako ostvaruju vrijednu pobjedu.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/5mjesec/12/v1{/gallery}

Pročitajte još