Proslavljen Dan Srednje škole Isidora Kršnjavoga

Dan Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice proslavljena je jučer s velikim veseljem i ponosom, a ova je svečanost bila prilika da se istaknu izvanredni uspjesi škole i njezinih učenika. Na početku svečanosti okupljenima se obratio ravnatelj Željko Filjak koji je izrazio zadovoljstvo postignućima srednjoškolaca tijekom protekle godine te naglasio važnost stalnog usavršavanja i nastojanja da se postane najbolja verzija sebe.

Ravnatelj Filjak je naglasio da je svaki učenik važan i da je njihova predanost i trud ključan za postizanje uspjeha. „Ove smo godine ispratili 66. generaciju maturanata. Učenicima smo omogućili velik izbor programa kojima smo poticali njihovu kreativnost. Moram istaknuti kako našička Srednja škola ima 8 mentora, 16 savjetnika i 2 izvrsna savjetnika.” – rekao je ravnatelj.

Sve prisutne je pozdravio i gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je čestitao svim učenicima na njihovim postignućima, a istaknuo je i važnost obrazovanja kao i ulogu srednje škole u oblikovanju budućnosti mladih ljudi. Ohrabrio je učenike da nastave s marljivim radom te im poželio uspjeh u svim njihovim nastojanjima.

Nagrade najboljim učenicima

Nakon uvodnih govora uslijedio je glazbeno – scenski program, recitacija, te predstava, a nazočni su mogli čuti i snimku radijske emisije Medijske skupine škole s kojom su sudjelovali na državnoj Smotri LiDraNo 2023., a emisiju možete poslušati na ovoj poveznici: I urijetko i ugusto.

I ove je godina Udruga računovođa i financijskih djelatnika nagradila najbolje učenike iz školskog natjecanja u računovodstvu, a nagrade je uručio predsjednik Udruge Dražen Ibriks. Također, ravnatelj Filjak je nagradio i najbolje učenike za njihov izvanredan rad, uspjeh i doprinos zajednici. I na kraju treba izdvojiti kako je ova proslava bila podsjetnik da je obrazovanje ključno za osobni rast i uspjeh te da se trud i predanost uvijek isplate. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još