Burna subota (sportska), mirna nedjelja

Nakon jučerašnje burne subote, a pogotovo one koji su gledali jučerašnju utakmicu RK Nexe protiv PPD Zagreba, dolazi nam mirnija nedjelja. Ovih dana koji su pred nama očekuje nas prilično promjenjivo i razmjerno svježe vrijeme.

Tako je ove nedjelje jutarnja temperatura zraka u Našicama iznosila 13 °C dok će najviša dnevna biti znatno ispod prosjeka za ovo doba godine – tek oko 17 °C. Ujutro oblačnije na jugu gdje još mjestimice može biti kiše. Poslijepodne uz lokalno jači razvoj oblaka postoji vjerojatnost za pljuskove uglavnom u unutrašnjosti, osobito na istoku.

Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura od 6 do 11 °C. Najviša dnevna uglavnom između 18 i 23 °C. Biometeorološke prilike će u našoj zemlji biti pod utjecajem povišenog tlaka zraka, zbog čega većina meteoropata i kroničnih bolesnika ne bi trebala osjećati tegobe uzrokovane vremenom.

Da li je lopta i dalje okrugla?

Za kraj moramo se još jednom dotaknuti one jučerašnje igre u kojoj su snage odmjerili naš RK Nexe i PPD Zagreb. Ovom prilikom čestitamo svima koji se trude da rukomet bude igra kakva i treba biti, dakle da bolji na parketu i pobjedi, a onim drugima koji rade nešto drugo želimo da što prije odu u mirovinu.

Pročitajte još