Održana press konferencija uoči FFC 8-Zagreb

ffc23 10 1a

U Forumu Zagreb s početkom u 14 sati u srijedu je održana konferencija za medije povodom pravog borilačkog spektakla koji je na rasporedu ovog petka u zagrebačkoj Areni.

ffc23 10 2a

Pred novinare su izašli predsjednik FFC-a Orsat Zovko te borci ZelgGalešić, RiccoRodriguez, Mladen Brestovac, Ivica Trušček i Francisco Barrio.

“Izuzetno mi je drago da smo uspjeli okupiti ovako elitne borce. Svi ste vidjeli da rastemo iz eventa u event, a ovo je definitivno najjača FFC-ova priredba do sada. Čak nekoliko mečeva moglo bi ovog puta konkurirati za glavnu borbu večeri”, rekao je Zovko na početku.

Ricco u ovu borbu ulazi s dva poraza iza sebe, ali ista je situacija i kod njegovog suparnika Zelga. “Dva poraza u posljednjim nastupima mene su zapravo samo motivirali da ovog puta treniram još jače i budem što spremniji za meč u Zagrebu. Iza Zelga su isto dva poraza, tako da sam uvjeren da gledatelje čeka odličan meč, oboje smo gladni pobjede”, izjavio je nekadašnji UFC-ov prvak u teškoj kategoriji.

Ovo je meč dogovoren u “catchweightu” do 95 kilograma. “Ja sam što se tiče kila u odličnoj situaciji, već sad sam spreman za vaganje, dok kod Rodrigueza ipak to nije slučaj. On će sutra prije vage morati pjevati pjesmice u sauni, a ja se osjećam odlično.”

ffc23 10 3a

Čelni čovjek FFC-a još se jednom osvrnuo i na novi format eventa. “Naša želja bila je gledateljima prirediti praktički dva odlična eventa u jednoj večeri. Mislim da smo to i uspjeli, u Areni će se održati sjajne borbe i na FFC-u i na FFC Challengeru. Ove godine tek postavljamo neke stvari, pratimo reakcije, dobili smo brojne zanimljive i korisne savjete i prijedloge, a uskoro ćemo predstaviti cijeli koncept za 2014. godinu”, otkrio je Zovko.

ffc23 10 4a

 

Pročitajte još