Novi prodajni centar građevinskog materijala u Našicama!

KEDO otvara svoja vrata posjetiteljima!

KEDO d.o.o. je poduzeće koje se već dugi niz godina bavi trgovinom građevinskog materijala. Od male obiteljske tvrtke koja uspješno posluje od 1992. godine, postala je jedna od vodećih tvrtki za prodaju građevinskog materijala u regiji.

S otvorena 3 prodajna centra: ZAGREB ZAPAD (Zagrebačka cesta 134), ZAGREB ISTOK (Avenija Dubrava 145) i PULA (Industrijska ulica bb), te centralnim skladištem na JANKOMIRU (Oktavijana Miletića 3) koje se prostire na više od 20000 m2 otvorenog i zatvorenog prostora opskrbljuje veliki broj zadovoljnih kupaca.

Svoje poslovanje sada širi i na Slavoniju, te službeno otvara novi prodajni centar u četvrtak, 23. svibnja 2024. u Našicama!

Skladište veličine 11.000 kvadratnih metara i široka ponuda građevinskog materijala čeka vas na adresi Braće Radića 202 u Našicama.

 Za slavonsku suradnju samo najbolje za gradnju! 

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći kompletan građevinski materijal počevši od armaturnog željeza i mreža, opekarskih proizvoda, veziva, žbuka i fasada, drvne građe, pokrova, dimnjaka, izolacija pa do suhe gradnje i betonskih proizvoda, krovnih prozora i alata. Posebno izdvajamo i vlastitu armiračnicu u Zagrebu, opremljenu suvremenim CNC strojevima, koja ima kapacitet proizvodnje 30t izrađene armature dnevno.

Iskoristite specijalnu ponudu i akcijske cijene povodom otvorenja u periodu od 23.05. do 10.06. i požurite u naš novi prodajni centar!

Izdvojeni artikli na akcijskoj ponudi (vrijede samo u PC Slavonija)