Našice – Učenici OŠ kralja Tomislava Našice poklonili hranu Poučnom parku Bizik

bizik10_11_1a

Na prvoj sjednici Vijeća učenika Osnovne škole Kralja Tomislava, učenica Josipa Smrček je u ime 5.d razreda predložila kako bi se moglo povodom manifestacije Dani kruha – Dani zahvalnosti za  plodove zemlje,  organizirati a na nivou škole prikupljanje hrane za Poučni park Bizik koji se nalazi u Našičkom Markovcu. Ta ideja je vrlo rado prihvaćena te su učenici matične škole od 1. do 8. razreda kao i učenici od 1. do 4. razreda iz Područne škole Velimirovc uspjeli sakupiti oko 150 kg hrane i to žita, ječma,bundeva, kukuruza, jabuka, banane, kupusa, kelja, mrkve, krušaka.

Vrlo brzo nakon tog hvale vrijednog sakupljanja, predstavnici škole, učenici 5.d razreda Ana Moguš, Mia Stojaković, Emanuela Tudja i profesorica Đurđica Mašić odnijeli su tu hranu u Poučni park Bizik i to predali vlasnicima gospođi Nadi i Mirku Bizik.

U ime škole Emanuela Tudja je pozdravila sve prisutne te predala hranu vlasnicima ovog prekrasnog Poučnog parka koji su i najzaslužniji za ovako nešto lijepo u našem gradu. Oni su se zahvalili svima koji su sudjelovali u ovoj donaciji te proveli predstavnike kroz svoj park, te im pri tome pokazali sve životinje kao i sa čime se sve svakodnevno bave.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/11mjesec/8/v2{/gallery}

{module Adsense 728x 90}

Pročitajte još