TV Našice mnogi vole, neki manje, neki više, ali svi nas čitaju – Hvala na vjernosti

Kao što je to bio slučaj i do sada i mjesec studeni smo završili s izvrsnim brojevima posječenosti. Dakle, prema Google Analyticsu te statistici servera i ovaj mjesec ponovo smo postigli skoro nemoguće. Naime, TV Našice je ponovo čitalo preko 100 tisuća ljudi, čitaj jedinstvenih korisnika, dok je broj posjeta premašio 360 tisuća. Uz taj ogroman broj tu je i podatak, da je samo u prošlom mjesecu otvoreno nevjerojatnih 4 milijuna stranica TV Našica što nas svakako stavlja u sami vrh čitanosti ove regije.

Ovom priliko se još jednom svima zahvaljujemo na vjernosti, a to nam još više daje snagu za dalje napredovanje prema nekim novim i većim brojevima.

I dalje nas najviše čita naravno iz Hrvatske, ali vrlo dobro smo čitani i u Švedskoj, Njemačkoj i drugim zemljama u Europi i svijetu. naravno i ostale zemlje i regije, ali i drugih zemalja u svijetu.

Kako ne bi samo na ovome stali, odlučili smo pokrenuti neke nove korake koji će pridonijeti još većoj popularnosti TV Našica, a već ovih dana budete saznali o čemu se radi.

Do tada, želimo vam što više zdravlja, sreće i što manje briga na ramenima.

Pročitajte još