Mali humanitarci OŠ kralja Tomislava Našice posjetili povodom božićnih blagdana volontere skloništa Farmice i poklonili hranu za pse

psi1
psi1

Mali humanitarci i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice povodom božićnih blagdana posjetili su vrijedne volontere skloništa Farmice i poklonili hranu za napuštene pse.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME 

Humanitarci su novčana sredstva skupili na humanitarnoj akciji kada je bio festival Dani slavonske šume. Na Farmici su ih dočekali mladi volonteri. U ime Malih humanitaraca Božena Černava, Dora Šenk i Marko Šimunek su predali 26 kg hrane vrijednim volonterima Kilibardi i Kneževiću koji svaki dan dolaze hraniti pse, čistiti kućice, uređivati okoliš. Humanitarci su uživali u igri sa psima i u obilasku Farmice, upoznali su puno lijepih, umiljatih, dobrih pasa koji očekuju željno nove domove gdje će uživati u ljubavi i toplini novog doma.

psi2

 

Od volontera saznali smo da su im potrebna novčana sredstva za veterinarske troškove: za bolesne pse i mačke, za sterilizaciju, operacije pasa i mačaka. Molimo sve građane velikog srca da pomognu radu ovog skloništa za pse donirajući slamu, stare deke, krpe, ručnike, povodce i ogrlice koje više ne koristite, hranu za pse i mačke. Zahvaljujemo Zoranu Mašiću za prijevoz.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/12mjesec/22/v4{/gallery}

bricks2016

Pročitajte još

Učitavanje...