Mali humanitarci OŠ kralja Tomislava Našice posjetili povodom božićnih blagdana volontere skloništa Farmice i poklonili hranu za pse

psi1
psi1

Mali humanitarci i učiteljica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava Našice povodom božićnih blagdana posjetili su vrijedne volontere skloništa Farmice i poklonili hranu za napuštene pse.

 

Humanitarci su novčana sredstva skupili na humanitarnoj akciji kada je bio festival Dani slavonske šume. Na Farmici su ih dočekali mladi volonteri. U ime Malih humanitaraca Božena Černava, Dora Šenk i Marko Šimunek su predali 26 kg hrane vrijednim volonterima Kilibardi i Kneževiću koji svaki dan dolaze hraniti pse, čistiti kućice, uređivati okoliš. Humanitarci su uživali u igri sa psima i u obilasku Farmice, upoznali su puno lijepih, umiljatih, dobrih pasa koji očekuju željno nove domove gdje će uživati u ljubavi i toplini novog doma.

psi2

 

Od volontera saznali smo da su im potrebna novčana sredstva za veterinarske troškove: za bolesne pse i mačke, za sterilizaciju, operacije pasa i mačaka. Molimo sve građane velikog srca da pomognu radu ovog skloništa za pse donirajući slamu, stare deke, krpe, ručnike, povodce i ogrlice koje više ne koristite, hranu za pse i mačke. Zahvaljujemo Zoranu Mašiću za prijevoz.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/12mjesec/22/v4{/gallery}

bricks2016

Pročitajte još