Ekipa veterana “U dobrom društvu” i ove godine donirala osvojenu nagradu

Ekipa veterana "U dobrom društvu" i ove godine donirala osvojenu nagradu

Na Božićnom turniru, koji je jučer završio i koji je pobudio veliki interes javnosti, nastupila je kao i prethodnih godina malonogometna ekipa veterana pod nazivom “U dobrom društvu”.

 

Nakon vrlo interesantnih utakmica, ekipa “U dobrom društvu” je osvojila prvo mjesto te tako dobila zasluženu nagradu od 2000 kuna, koju su i ovoga puta donirali u humanitarne svrhe, a odlučili su svoju nagradu dati na raspolaganje Lions klubu Našice.

 

“Prije svega bih čestitao veteranskoj ekipi “U dobrom društvu” na osvojenom prvom mjestu na Božićnom malonogometnom turniru. Ovom prilikom bih im se također zahvalio jer su i ove godine odlučili svoju osvojenu nagradu od 2000 kuna dati u humanitarne svrhe i to ovoga puta preko Lions kluba. Mi u klubu smo vrlo zahvalni na toj gesti, jer smo očito prepoznati kao institucija koja će taj prilog proslijediti onima kojima je to sada najpotrebnije. O toj akciji kao i o akcijama koje će uskoro uslijediti pravpvremeno ćemo upoznati javnost. Naravno, moram napomenuti kako je ovo samo jedan u nizu od humanitarnih poteza ovih ljudi, pošto su svake godine svoje osvojene nagrade dali u ovakve i slične svrhe.” – rekao je Hrvoje Šimić, predsjednik Lions kluba Našice.

Ekipa veterana "U dobrom društvu"

{module Adsense 300×250 – slika} {module Adsense 300×250 – slika}

Pročitajte još