Veliko srce Lions kluba Našice – Blagdanska donacija obitelji stradaloj u požaru

Lions klub Našice nastavlja s humanitarnim akcijama. Tako su danas predali vrijednu donaciju osmeročlanoj obitelji Maleta koja je nedavno bila pogođena tragedijom – u trenutku su ostali bez krova nad glavom nakon velikog požara u kojem, na sreću, nitko nije stradao.

Za privremeni smještaj pobrinula se Općina Đurđenovac, odnosno Osječko – baranjske županija, a pomoć ovoj obitelji dolazi sa svih strana. Lions klub Našice danas je predao vrijednu donaciju koja se sastojala od perilice za rublje, sušilice, televizora i laptopa koji će pomoći obitelji Maleta da prebrode ovo teško razdoblje.

Lions klub, kao puno puta do sada, pomaže najpotrebitijima

Donaciju su predali Hrvoje Šimić, direktor za članstvo Lions kluba Našice, saborski zastupnik, zamjenik gradonačelnika Grada Našice i ravnatelj Opće županijske bolnice Našice te Mladen Kajganić, član Lions kluba.

Njih je dočekala majka Ana i otac Stjepan kao i djeca koja nisu skrivala zadovoljstvo ovoj pomoći. Hrvoje Šimić se zahvalio tvrtki Remix d.o.o. iz Osijeka bez koje ova donacija ne bi bila moguća te je poželio obitelji Maleta da se u idućoj, 2022. godini vrate u obnovljenu kuću.

“Veliko je zadovoljstvo biti danas, na Badnjak s obitelji koja je nedavno teško stradala u požaru u kojem su izgubili svoj dom. Lions klub, kao puno puta do sada, pomaže najpotrebitijima. Izuzetna je čast pomoći ovim ljudima i drago mi je vidjeti ovu obitelj koja je zahvaljujući Općini Đurđenovac te Osječko – baranjskoj županiji dobila ovaj smještaj. On se nalazi u sklopu OŠ J.J. Strossmayera Đurđenovac, odnosno područne škole Klokočevci. Imali smo i veliku pomoć tvrtke Remix d.o.o. na čelu s gospodinom Tvrtkom Sebenjijem koja je donirala novce preko Lions kluba kako bismo obitelji Maleta nabavili one stvari za koje su iskazali potrebu. Ovim putem bih njima zaželio sretan Božić te sve najbolje u idućoj godini.” – rekao je Hrvoje Šimić, direktor za članstvo Lions kluba Našice.

“Prije svega bih se zahvalio na ovoj donaciji Lions klubu te Općini Đurđenovac i našoj županiji koji su osigurali privremeni smještaj. Ova nam je donacija puno pomogla pošto ćemo novce koje smo namijenili za kupovinu ovih uređaja utrošiti na obnovu kuće. I na kraju zaželio bih svima sretan Božić i novu 2022. godinu i još jednom hvala svima na dosad iskazanoj pomoći.” – izjavio je Stjepan Maleta.

Pročitajte još