Dođite i podržite humanitarnu akciju za Udrugu slijepih Našice u organizaciji Lions cluba Našice

U subotu 1.12.2018. u hotelu Park Panolija Našice s početkom od 19:30 sati Lions club Našice povodom 25 godina djelovanja organizira humanitarni bal kojim će se prikupljati sredstva za nabavu opreme za Udrugu slijepih u Našicama. Sve okupljene goste na humanitarnom balu zabavljati će Zorica Kondža i i Joško Banov, kao i Tamburaški sastav “Žitna polja”, a ulaznice se mogu kupiti na recepciji hotela.

Predsjednik Lions cluba Našice Samir Haj Barakat o ovoj humanitarnoj akciji i djelovanju Lionsa u Našicama je između ostalog izjavio.

“Ovo je jubilarna 25 godišnjica od osnivanja Lions clube Našice. Svake godine organiziramo humanitarni bal koji u pravilu bude u 12. mjesecu i prikupljena sredstva se daju potrebitima. Ove godine ulaznica je 150 kuna, a u programu će nam nastupiti Zorica Kondža i Joško Banov te Tamburaški sastav „Žitna polja“. Osnovna svrha Lions cluba je skupljanje pomoći za one kojima je to najpotrebnije. Nisu to samo velike humanitarne akcije kao ovaj Lions bal nego i za svaku individualnu osobu ili obitelji koje su stradale, doživjele neku tragediju ili je došlo do nekih financijskih problema. Kada nam se individualno obrate mi se tada aktiviramo i skupljamo novac kako bi se pomoglo ljudima. Znači mi pomažemo svim potrebitima, ne samo udrugama nego i pojedinačno ljudima koji su iz nekog razloga ostali u teškoj financijskoj situaciji. Osim što skupljamo donacije od privatnih osoba i poslovnih subjekata s područja Grada Našica, imamo jako dobru suradnju s Gradom Našicama i Mjesnim odborom te susjednim općinama koje su se također ove godine odazvale pozivu za skupljanje sredstava za ovako jednu važnu stvar kao što je nabava opreme za Udrugu slijepih u Našicama. Ova udruga je izrazito aktivna i puno djeluje i surađuje sa školama i gdje god postoje slijepi učenici, radnici i apsolutno djeluju u svim tim poljima. Realno gledajući, imaju jako malo opreme koja im je potrebna da bi mogli funkcionirati. Ovim putem pozivam ljude da kupe ulaznice i pridruže se ovoj humanitarnoj akciji.” – rekao je Samir Haj Barakat.

Pročitajte još