Članovi Kinološkog društva Našice postigli su zapažen uspjeh na CAC izložbama u Donjem Miholjcu i Županji

psi1

psi1

U subotu 20.06.2015. godine u Donjem  Miholjcu  održana je CAC izložba pasa na kojoj su sudjelovali članovi Kinološkog društva Našice.

 

Željka Gjurić (Đurić) sa svojim Ringom pasmine foxterijer oštrodlaki nastavlja uspješno započeti niz osvajanja titula,  CAC i BOB (najljepši pas pasmine). Đurđica Mašić sa svojim Teom, pasmine Erdel terijer, starosti  5 mjeseci, kojemu je ovo prvo pojavljivanje na izložbi, postigla je odličan rezultat. Uz najvišu ocjenu u razredu štenadi, vrlo perspektivan, Teo je sudjelovao i u kategoriji Best in show-u i upotpunio uspjeh s osvojenim trećim mjestom.

psi2

U nedjelju 21.06.2015. godine članovi Kinološkog društva  Našice bili su također vrlo aktivni. U Županji je također bila CAC izložba na kojoj su Našičani imali dva predstavnika. Danijel Kotrmanović sa svojom Rajči, pasmine Francuski buldog, uz ocjenu odličan osvojio je i titulu rezervni BOB (najljepši pas pasmine). Erdel terijer Teo, Đurđice Mašić i ovdje je uspješno nastupio i dobio ocjenu, vrlo perspektivan, te tako uspješno završio svoj prvi izložbeni vikend.

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2015/6mjesec/26/v1{/gallery}

Stric pivo

Pročitajte još