Zapalio se automobil

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 25. rujna, oko 14,45 sati, na cesti između Belog Manastira i Kozarca, tijekom vožnje, zbog kvara na instalacijama zapalio se motor osobnog automobila kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin. Požar su ugasili drugi sudionici u prometu. Vlasnici, 84-godišnjoj hrvatskoj državljanki nastala je materijalna šteta oko 3000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

Požar u krugu tvrtke

U petak, 24. rujna, oko 18,30 sati, u Belišću, u krugu tvrtke zapalio se stroj za proizvodnju papira. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Belišće, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Policijski službenici su obavili očevid uz stručnu asistenciju inspektora za zaštitu od požara te je utvrđeno da je do požara došlo uslijed preopterećenja električnih kablova, a zbog kratkog spoja se zapalio stroj koji proizvodi papir.m Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta oko 3 500 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi izvješće o događaju.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća. Prometne nesreće su se dogodile na području Osijeka te je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, dok su preostale četiri za posljedicu imale materijalnu štetu.

Pročitajte još