Pao s ljestava i teško se ozlijedio

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, u poslijepodnevnim satima u Đurđancima, 64-godišnjak iz Budrovaca prilikom izvođenja radova na krovu u jednom trenutku izgubio je ravnotežu i pao s ljestava na beton. Ozlijeđeni radnik prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć te su mu ustanovljene teške tjelesne ozlijede.

Provalili u objekt brze hrane

Nepoznati počinitelji su jučer oko 1 sat u Osijeku, ušli u objekt brze hrane iz kojeg su ukrali mobitel i novac s čime su pravnoj osobni nanijeli materijalnu štetu oko 1.900,00 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

Ukrao bicikl

Jučer, u jutarnjim satima u Osijeku, nepoznati je počinitelj ispred trgovine ukrao zaključani bicikl. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 1.500,00 kuna. Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku policija podnosi posebno izvješće, a policijski službenici nastavljaju intenzivno traganje za počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća od kojih je u dvije prometne nesreće jedna osoba teško tjelesno ozlijeđena, a tri osobe lako tjelesno ozlijeđene, dok su ostale četiri prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka te po jedna na području Belog Manastira, Đakova, Belišća i Našica.

Upravljao automobilom s 1,66 promila

Jučer, 10. listopada u nadzoru prometa evidentirana su četiri vozača osobnog automobila, tri vozača bicikala, jedan vozač teretnog automobila i jedan vozač traktora koji su bili pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 18 sati u Čepinu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 57-godišnjak iz Čepina. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,66 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

Pročitajte još