Začarani svijet u Osnovnoj školi kralja Tomislava traje do 27. listopada

Tjedan bajki, tradicionalno se ove godine održava po četvrti puta. Tijekom tjedan dana prostor Osnovne škole kralja Tomislava poprimit će začaran izgled. Veliki hol trenutno izgleda kao dvorac neke princeze, dok se u kutu nalazi slatka kuća iz priče o Ivici i Marici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPripovjedačica bajki Margareta Peršić

Jedan od izuzetno zanimljivih događaja održanih u sklopu Tjedna bajki, susret je učenika sa pripovjedačicom, lutkaricom i ilustratoricom Margaretom Peršić. Pripovjedačica je oduševila učenike razredne nastave, posebnih odjela i odgojno – obrazovnih skupina te njihove učitelje i pomoćnike u nastavi svojim zanimljivim i dinamičnim načinom pripovijedanja narodnih priča. Zabavno ozračje, ali i gromoglasni smijeh izazvala je uključivanjem učenika i djelatnika u svoju pripovjednu predstavu.

Tjedan bajki traje do 27. listopada

Danas kreće nova tura zanimljivih, maštovitih i čarobnih radionica, pričaonica i izložbi. U aktivnostima sudjeluju svi učenici i učitelji, a dio sadržaja pripremljen je i za javnost. Većina se održava online, od čega izdvajamo digitalne slikovnice. Stoga uronite u maštoviti tjedan našičke škole koji traje do 27. listopada.

Program >> Tjedan bajki – program

Pročitajte još

Učitavanje...