Velimirovac će dobiti veliki mjesni dom površine oko 1 400 kvadrata

Gradonačelnik Josip Miletić i suradnici danas su obišli radove na novom mjesnom domu u Velimirovcu. Radovi na domu površine oko 1 400 kvadrata su u punom jeku, a financira se europskim sredstvima u vrijednosti oko 9 milijuna kuna

Gradonačelnik  Josip Miletić izjavio je kako se očekuje završetak doma ove jeseni te da će služiti svim mještanima, ali i šire s obzirom na veličinu i značaj doma.

-Višestruka je korist izgradnje ovog doma. U domu će biti smještene udruge koje djeluju u Velimirovcu, a to su DVD Velimirovac, KUD Tamburica i Šahovski klub. Važno je naglasiti kako će dom nositi ime po Stjepanu Pintariću, našem sugrađaninu koji je jako puno napravio za Grad Našice i za svoj Velimirovac. Stjepan je to zaslužio, zahvaljujem svima koji su prihvatili ovakvu inicijativu, a i meni osobno to puno znači – izjavio je gradonačelnik Miletić te se zahvalio svima koji su sudjelovali u pripremi ovog važnog projekta, Mjesnom odboru i svim gradskim službama.

Predsjednik Mjesnog odbora Velimirovac, Marin Knežević izjavio je kako su dugi niz godina imali želju za izgradnjom ovakve vrste doma.

-Na čelu sa Stjepanom Pintarićem smo pokrenuli inicijativu obnove i dogradnje doma još 2012. godine. Uspjeli smo izrealizirati našu inicijativu i Velimirovac će krasiti jedan veliki moderni društveni dom – izjavio je Marin Knežević te se zahvalio Gradu Našicama na pomoći.

Pročitajte još