Općina Podgorač nastavlja prikupljati pomoć za područje Banovine

Obavještavaju se mještani Općine Podgorač da se nastavlja akcija prikupljanja kućanskih i higijenskih potrepština te hrane s dužim rokom trajanja, za stanovnike Banovine. Prikupljanje je organizirano u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač radnim danom od 08:00 do 14:00 sati.

Općinski načelnik Goran Đanić obavještava mještane Općine Podgorač i šire da se i dalje nastavlja akcija prikupljanja stočne hrane za područje Banovine. Hrana koju donirate mora biti u vrećama od 50 kg radi lakše distribucije. Općina Podgorač raspolaže s određenom količinom vreća te ako su vam potrebne, možete se javiti na broj mobitela 091 302 93 28.

 

Sva pristigla hrana će se skladištiti u skladištima tvrtke “Anagalis”. Prije dostave stočne hrane u tvrtku “Anagalis” obavezno se javite na broj mobitela 091 302 93 28. Općina Podgorač organizira prijevoz za svu stočnu hranu koja bude prikupljena. Isporuka kreće u utorak, 19. siječnja 2021. godine, u 09:00 sati. Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da se odazovu ovoj akciji!

Pročitajte još