PD „Krndija“ Našice na Požeškoj gori uz brojne ostale aktivnosti

PD “Krndija” nastavlja s brojnim aktivnostima. Dok je naša ekipa markacista bila vrijedna u nedjelju na Krndiji u još jednoj akciji markiranja, u subotu smo sudjelovali i bili gosti na svečanoj akademiji u Gradskom kazalištu Požega povodom 120 godina HPD-a “Sokolovac” Požega. Povodom te hvale vrijedne obljetnice naših prijatelja u nedjelju je organiziran 68. Dan slavonskih planinara.

Okupilo se mnogo ljubitelja uživanja u prirodi, a bilo je i mnogo Našičana i članova PD “Krndija” i to nekih novih i budućih. Uživali smo u sunčanom vremenu i dvije nezahtjevne staze Požeške gore sa stalnim pogledima na zlatnu dolinu, Valis Aureu. Bili smo okruženi vijencem vrhova slavonskog gorja i udaljene Krndiju, Papuk i Psunj.

Dan je završio druženjem, veseljem i pjesmom kako i priliči u ovoj velikoj obljetnici ljubaznih domaćina. Istodobno se ovog vikenda u Našicama u sklopu manifestacije “Dani slavonske šume” na kojoj smo sudjelovali prezentirajući našu udrugu slavio Dan našičkog sporta u kojemu smo kroz prezentaciju opreme i aktivnosti prikazali naš lijepi sport, interes i udrugu. Hvala svima koji su u ovom bogatom vikendu doprinijeli da se sve uspješno realizira.

Umor prolazi, a zadovoljstvo ostaje!

Pročitajte još