Iz obiteljskih kuća ukrali novac i nakit

Iz obiteljskih kuća ukrali novac i nakit

Iz obiteljskih kuća ukrali novac i nakit

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 35 – godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. U jutarnjim satima 4. srpnja 35 – godišnjak je ušao u otključanu obiteljsku kuću na Vijencu Josipa Juraja Strossmayera u Belišću. Dok je vlasnica spavala, iz prostorija kuće ukrao je nekoliko stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Između 28. lipnja i 1. srpnja nepoznati je počinitelj ušao u prostorije obiteljske kuće u Huttlerovoj ulici u Osijeku. Počinitelj je ukrao više desetaka tisuća kuna.

Tijekom večernjih sati 6. srpnja nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Biljskoj cesti u Osijeku. Ukrao je novac i nakit. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

U jutarnjim satima 7. srpnja nepoznati je počinitelj iz prostorija obiteljske kuće u Ulici Alojzija Stepinca u Velimirovcu ukrao nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

 

Policija razotkrila počinitelje kaznenog djela

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 30-godišnja hrvatska državljanka i 29 – godišnji hrvatski državljanin počinili kazneno djelo razbojnička krađa. U poslijepodnevnim satima 4. srpnja 30 – godišnjakinja je u prodavaonici trgovačkog centra u Ulici Josipa Reihl Kira u Osijeku ukrala razne artikle vrijednosti nekoliko stotina kuna. Na izlasku iz prodavaonice pokušala ju je zaustaviti djelatnica zaštitarske službe, koju je 29-godišnjak odgurnuo i pobjegao, zajedno s 30 – godišnjakinjom. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena su posebna izvješća.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je petnaest prometnih nesreća. U šest prometnih nesreća dvije su osobe teže, a četiri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih devet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Osam se dogodilo na području Osijeka, četiri na području Đakova, dvije na području Donjeg Miholjca, a jedna na području Belišća.

Pročitajte još