Drska krađa iz obiteljske kuće

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 02. prosinca, u Čepinskim Martincima, nepoznati počinitelji ušli su u otključanu obiteljsku kuću dok su se ukućani nalazili u kući te otuđili novčanik sa novcem. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća gdje su u dvije prometne nesreće za posljedicu imala teške tjelesne ozljede dvije osobe. Preostalih osam prometnih nesreća su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se sedam prometnih nesreće, dvije na području Đakova i jedna na području Belog Manastira.

 

Ostali događaji u prometu

Jučer, 02. prosinca, oko 19,15 sati u Belišću, u nadzoru prometa zaustavljen je 59-godišnji hrvatski državljanin iz Belišća, koji je upravljao osobnim automobilom vozeći se u suprotnom ili zabranjenom smjeru. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,12 grama po kilogramu. Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 20.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca i 6 negativnih prekršajnih bodova. Jučer, oko 15,10 sati u Topolinama, u nadzoru prometa zaustavljen je 59-godišnji hrvatski državljanin iz Topolina koji je upravljao osobnim automobilom krivudajući po kolniku. Vozač se odbio alkotestirati te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Pročitajte još