Ukraden nakit iz kuća

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske županije nepoznati počinitelj je od 26. studenog do 3. prosinca, u Crkvenoj ulici u Osijeku, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 64-godišnjeg hrvatskog državljana te ukrao nakit. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. U ponedjeljak 2. prosinca, u popodnevnim satima u Uglješu, nepoznati počinitelj ušao je u otključanu obiteljsku kuću vlasništvo 28-godišnjeg hrvatskog državljana te ukrao nakit. Vlasnik je, također, oštećen za nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljima se traga.

Provalio u kontejner

Nepoznati počinitelj je od 30. studenog do 3. prosinca, u Županijskoj ulici u Osijeku provalio u kontejner vlasništvo tvrtke iz Osijeka te ukrao više rabljenih akumulatora. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo su se tri prometne nesreće, dvije na području Đakova i dvije na području Belog Manastira.

Na području ove PU u prometu zatečena su tri vozača (dva vozača osobnog automobila i jedan vozač bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Jučer, 3. studenog, oko 23,14 sati u Dardi, 24-godišnji hrvatski državljanin iz Darde prouzročio je prometnu nesreću sa materijalnom štetom. Vozaču je utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 0,83 grama po kilogramu te je sukladno Prekršajnom zakonu smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte još