Uhvaćeni kradljivci bicikala

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su tri maloljetnika u Našicama počinili kaznena djela „Krađa“ bicikala, o čemu smo pisali unatrag 15 dana. Naime, maloljetnici su početkom mjeseca ukrali bicikl iz dvorišta 33-godišnjakinje i oštetili ju za oko 1.500,00 kuna. Potom su s terase stambene zgrade ukrali dva bicikla čime su 43-godišnju vlasnicu oštetili za oko 1.500,00 kuna, o čemu smo pisali ovdje. No ni to im nije bilo dovoljno pa su tijekom dana iz garaže 54-godišnjaka ukrali još tri bicikla, o čemu smo pisali ovdje. Protiv maloljetnika slijedi Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku.


Požar u pomoćnim prostorijama

U utorak, u popodnevnim satima, u Đurđenovcu, uslijed kratkog spoja na električnim vodičima došlo je do požara u pomoćnim prostorijama 65-godišnjeg vlasnika. U požaru je u potpunosti izgorjela jedna pomoćna prostorija, dok je na drugoj izgorjelo krovište i dio krovišta garaže čime je vlasniku nastala materijalna šteta oko 20.000,00 kuna. Požar se proširio na živicu te je od topline došlo do oštećenja plastičnih roleta na obiteljskoj kući 85-godišnjaka čime mu je nastala materijalna šteta oko 3.000,00 kuna. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Šaptinovci i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našičko Novo Selo. Jučer, u dopodnevnim satima, obavljen je očevid na mjestu događaja od strane Policijskih službenika Policijske postaje Našice u suradnji s dežurnim protupožarnim inspektorom. Policijski službenici podnose izvješće o događaju.

Pronađen kradljivac goriva

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je maloljetnik počinio dva kaznena djela „Teška krađa“ provaljivanjem u spremnike za gorivo radnih strojeva. Maloljetnik je početkom ožujka ove godine u dva navrata na području Našica nasilno provalio u spremnike za gorivo radnih strojeva kojom prilikom je ukrao više litara goriva. Dvije pravne osobe oštetio je za oko 2.000,00 kuna. Protiv maloljetnika slijedi Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku.

U protekla 24 sata sedam prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometne nesreće u kojima je nastala materijalna šteta. Četiri prometne nesreće su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na području Belog Manastira, Đakova i Belišća.

Stric pivo

Pročitajte još