Učlanite svoje dijete u Udrugu starih športova „Slavonac“ Našice

brodjanc1
brodjanc1
Poštovani Roditelji! I ove godine, Udruga starih športova Slavonac vrši upis djece u Udrugu starih športova “SLAVONAC” Našice u dobi od 7 do 15 godina. Ovim putem vas pozivamo da ako ste za, da se vaše dijete dobro zabavi u društvu druge djece, pa čak možda donese i koju medalju sa olimpijade starih sportova iz Brođanaca, dovedite svoje dijete u Udrugu “SLAVONAC” Našice. Za one koji još ne znaju, prostorije udruge se nalaze na ulazu u Veliki park u blizini ribičke kuće. Možete biti uvjereni da će vam vaše dijete u našoj udruzi biti jako sretno, a istovremeno i mi zahvalni što ste nam omogućili i dali povjerenje da vaše dijete bude naš član.

Upisi se vrše svaki utorak i petak, od 18:30, dok treninzi traju do 20:30 sati. Djeca mogu ukoliko žele trenirati sljedeće discipline: Bacanje potkove, gađanje kozane, trčanje u vreći, gađanje lukom i strijelom te guranje šinje.

slavonac1

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 091/546-8859 Predsjednik Stjepan Konjetić ili tajnik Romeo Makov 091/730-1508 ili 095/387-8985 email adresa [email protected]. Naravno možete doći i osobno s djetetom Našički park, u prostoriji Udruge utorkom i petkom od 18:30 do 20:30 sati.

Na upise obavezno ponijeti OIB, kod upisa svaki roditelj za dijete starije od 14 godina dobiva suglasnost za potpis,a za dijete mlađe od 14 godina izjavu za popis.

Sve o udruzi možete pogledati ovdje: Udruga starih športova “Slavonac” Našice
bricks2016

Pročitajte još