U prometnoj nesreći u Lili smrtno stradala pješakinja – Uhićen motociklist

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 11. lipnja, oko 23,10 sati, u mjestu Lila, 49-godišnji hrvatski državljanin je vozeći se motorom kolnikom kroz naselje, naletio na pješakinju 55-godišnju hrvatsku državljanku. Pješakinja je na mjestu prometne nesreće preminula. Policija je 49-godišnjeg vozača motocikla uhitila te nastavlja kriminalističko istraživanja na utvrđivanju svih okolnosti nastanka prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala 55-godišnja pješakinja.

Krivotvorio registarske pločice

Jučer, 11. lipnja, u 20,33 sati, u Osijeku, policijski službenici zaustavili su teretni automobil s kojim je upravljao vozač 40-godišnji hrvatski državljanin. Obavljenom kontrolom, policijski službenici su utvrdili da se na teretnom automobilu nalazile ne pripadajuće registarske pločice. Zbog sumnje da je 40-godišnjak počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave, registarske pločice su policijski službenici oduzeli. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Ukrao novčanik s dokumentima i novcem

U četvrtak, 10. lipnja, u vremenu od 18,15 do 19,15 sati, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz svlačionice fitnes kluba ukrao novčanik s osobnim dokumentima i novcem. Vlasniku, 19-godišnjem hrvatskom državljaninu počinjena je materijalna šteta veća od 1000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 8 prometnih nesreća, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba smrtno stradala prometne nesreće ,a u drugoj prometnoj nesreći lako tjelesno ozlijeđena. Preostalih 6 prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, dvije na području Belog Manastira te po jedna na području Našica, Belišća i Đakova.

Foto: ilustracija

Pročitajte još