Našice – Još uvijek niste prijavili projekt na EU natječaj? – Poziv na predavanje „Nove financijske mogućnosti za organizacije civilnog društva”

clip1

clip1

Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice – CLIP Našice i Grad Našice pozivaju građane, a prvenstveno predstavnike i članove udruga na predavanje „Nove financijske mogućnosti za organizacije civilnog društva” koje će se održati 11. kolovoza 2015. u 12:00h (vijećnica Grada Našica – Trg dr. Franje Tuđmana 7).

Predavanje se organizira u sklopu projekta L.I.V.E. OCD Našice kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Predavač:  Tomislav Barbarić – Centar za poduzetništvo Osijek

– višegodišnje iskustvo na pisanju i provedbi brojnih EU projekata te održavanju edukacija vezanih uz upravljanje EU projektima, marketing, komunikacijske i prezentacijske vještine

 

Još uvijek niste prijavili projekt na EU natječaj? Trebate sredstva za financiranje rada vaših organizacija?

Ulaskom Republike Hrvatske u punopravno članstvo u Europskoj uniji stvorene su brojne mogućnosti za lokalni razvoj i financiranje rada organizacija civilnog društva putem EU fondova. Nažalost, organizacije još uvijek nedovoljno koriste navedena sredstva i svoje daljnje djelovanje planiraju temeljeno na sredstvima proračuna lokalnih zajednica. Posljedica je to nedovoljno izgrađenih ljudskih kapaciteta za pripremu projekata i još uvijek nedovoljne upoznatosti predstavnika OCD-a kao i predstavnika lokalnih vlasti sa mogućnostima koje nude EU fondovi.

Predavanje će dati uvid u dostupne EU fondove s posebnim naglaskom na Europski socijalni fond, Za sve dodatne informacije slobodno se obratite Emiliji Malovčak, voditeljici projekta na 031/ 618 – 186 ili [email protected].

clip2

clip3

 

Pročitajte još