Svečani ispraćaj učenika osmih razreda OŠ kralja Tomislava Našice

U našičkoj Osnovnoj školi kralja Tomislava jučer su (27. 6. 2024. g.), uz podjelu svjedodžbi i nagrada najboljim učenicima, ispraćeni osmaši. Od svojih učenika oprostili su se i razrednici koji su u svojim govorima punim emocija zaželjeli svu sreću u nastavku školovanja.

Učenicima su podijelili svjedodžbe, a prigodnim su darovima nagrađeni najbolji koji su svih 8 razreda prošli s 5.0 dok su Johana Perković i Gabrijela Nekić proglašene najboljim učenicama škole. Gabrijela se, u ime svih učenika osmih razreda, zahvalila učiteljima, roditeljima i prijateljima na podršci tijekom osnovnoškolskog obrazovanja, istaknuvši koliko su im zajednički trenuci značili.

Puno razloga za ponos

Također, ravnateljica Vlatka Zahirović je u svom govoru istaknula važnost ovog trenutka za učenike, ali i za školu.

„Danas smo ispratili još jednu generaciju učenika osmih razreda iz naše škole. Veliki je to trenutak za njih, a za nas je uvijek posebno emotivan jer smo s tim učenicima proveli gotovo svakodnevno osam godina. Zahvaljujem svim roditeljima na suradnji i učiteljima koji su s puno ljubavi i truda uložili u obrazovanje i odgoj ovih učenika. Vjerujem da su spremni za nastavak školovanja, da će biti uspješni u tome i da će nam u budućnosti pružiti puno razloga za ponos.

Također, već tradicionalno organiziramo nagrađivanje najboljih učenika škole. Prije nekoliko godina uveli smo i nagrađivanje najboljih učenika po razredima – najbolji učenik prvog razreda, drugog i tako dalje, a učenik s najviše bodova postaje najbolji učenik škole. Ove godine to su dvije učenice – Johana Perković i Gabrijela Nekić. Treba napomenuti kako bodujemo i nagrađujemo rezultate i sudjelovanja na natjecanjima te humanitarne, volonterske i izvannastavne aktivnosti. S tom nagradom želimo potaknuti i druge učenike da ulože dodatne napore u svom radu i da se priključe ovom natjecanju. Ovom prilikom zahvaljujem i knjižari PIN Našice koja nam je i ove godine bila sponzor za ove nagrade.” istaknula je ravnateljica Zahirović zaključivši kako je izrazito sretna i ponosna na svoje učenike i učitelje, a osmašima je poželjela sreću u nastavku akademskog puta. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još