Grad Našice napravio vrlo detaljne upute kako do propusnice i kome se one mogu izdati

Zbog novonastale situacije oko korone virusa i zabrane kretanja iz mjesta prebivališta došlo do velikih problema, a odmah i mnoštva upita građana kako do propusnica i tko može i na koji način doći do istih. Upravo zbog toga, Grad Našice se pobrinuo pomoći sugrađanima te napravio stvarno detaljne upute o tome.

Nekoliko riječi o svemu izvijestio nas je upravo i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić koji je naglasio važnost dobrog informiranja o ovoj vrlo važnoj temi.

„S obzirom na velik broj upita oko izdavanja propusnica napravili smo kratku i jasnu uputu kako bi svi sugrađani na jednom mjestu mogli pronaći pitanja na odgovore kad, kako, na koji način, u kojim slučajevima i gdje se mogu dobiti propusnice.

 

Za sva pitanja djelatnici gradske uprave dostupni su 24 sata na dan na telefon 0800 7477 i na e-mail [email protected].

 

S obzirom na situaciju poručio bih svima da maksimalno smanjimo aktivnosti i da propusnice uzimamo samo u nužnim situacijama. Pozivam sve sugrađane da se i dalje pridržavamo propisanih mjera kako bismo zajednički pobijedili ovu bitku sa korona virusom.” – rekao je za gradonačelnik Josip Miletić.

 

Kompletne upute možete skinuti ovdje. ->Upute za propusnice Grad Nasice v2

Pročitajte još