U osnovnim školama i vrtićima prikupljani čepovi za projekt “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”

U petak, 10. lipnja, policijski službenici Ureda načelnika, Policijske uprave osječko – baranjske, preuzeli su sakupljene plastične čepove iz osnovnih škola i dječjih vrtića na području Osječko – baranjske županije, a vezano za projekt pod nazivom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ koji je pokrenula Udruga oboljelih od leukemija i limfoma Hrvatske, a u koji se uključila i Policijska uprava osječko-baranjska.


Učenici pojedinih škola su se potrudili i sakupili veće količine plastičnih čepova, jer kako kažu drago im je da mogu na ovakav način pomoći oboljelima.

Kontinuirano se povećava broj kilograma prikupljenih čepova

Ovom prilikom policija se zahvaljuje svim osnovnim i srednjim školama, dječjim vrtićima, udrugama, gradovima i općinama na području Županije osječko – baranjske te građanima koji su do sada sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji. Također se nadaju da će u svakoj slijedećoj akciji uvijek biti još više skupljenih plastičnih čepova, obzirom da su se prethodne pokazale uspješne i da se kontinuirano povećava broj kilograma prikupljenih čepova.

Foto: PU osječko – baranjska

Stric pivo

Pročitajte još