Školi u Markovcu predana vrijedna donacija sportske opreme Lions kluba Našice

donacija3
donacija3

Prije nekoliko dana u Dječjem vrtiću Jaglac u Đurđenovcu predana je donacija Lions kluba Našice, a danas je predana također donacija školi u Markovcu, područnoj školi Kralja Tomislava iz Našica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEDonaciju sportske opreme djelatnicima škole predali su predsjednik Lions kluba Našice Rudolf Perlić, guverner Mladen Kajganić i dugogodišnji član Hrvoje Šimić.

Nakon Lions bala koji je organiziran u Našicama u hotelu Park Panolija krajem 2016. godine i na kojem su prikupljena sredstva od oko 16 tisuća kuna, uslijedile su ove vrijedne donacije, koje će vjerujemo pomoći kako vrtiću u Đurđenovcu, a tako i školi u Markovcu.

Par riječi o donaciji rekao je i guverner Mladen Kajganić koji je zahvalio svima koji su omogućili prikupljanje ovih sredstava koja su odlučili predati ovoga puta školi u Markovcu.

donacija4

“Lions bal je prigoda kada se družimo i proslavljamo završetak godine, te na taj bal pozivamo i predstavnike institucija s kojima se dogovaramo što i na koji način bi mogli pomoći njima i njihovim korisnicima. Naravno, moramo napomenuti kako se bal održao zahvaljujući pomoći i drugim udrugama, a jedne su od njih i Druške koje su prepoznale kako je školi u Markovcu potrebna pomoć. Upravo zbog toga izabrali smo sportske rekvizite, lopte, vijače i naravno slatkiša za djecu. ” – rekao je guverner Mladen Kajganić.

Ovoga puta nekoliko riječi rekao je i Hrvoje Šimić koji je kao i na svim dosadašnjim primopredajama, bio i na ovoj u Markovcu.

“Meni je stvarno drago što uspijemo izvršiti i realizirati nešto što se dogovorimo. Tako je bilo i ovoga puta što smo danas donijeli ove rekvizite, što će do izražaja posebno doći kada bude dovršena ova nova višenamjenska učionica koja se nalazi u sklopu škole. Vrlo mi je drago da smo mogli sudjelovati i u tom projektu, pa vjerujem da ćemo i kroz ovakve projekte oplemeniti ovu školu, a samim time i našoj djeci učiniti boravak u školi još ugodniji.” – rekao je Hrvoje Šimić.

donacija2

“Na ideju smo došli tako što smo vidjeli da naša djeca imaju osnovna sredstva, ali da im fali više igračaka. Zbog toga se društvo dogovorilo, Josipa je bila inicijator, za humanitarnu akciju, a humanitaran bal je bio odlična stvar upravo za to. Tako smo se skupili kao ekipa, došli na Lions bal te sudjelovali u organizaciji i sada smo tu u školi sa ovom donacijom. Vjerujem da će djeci ovo stvarno dobro doći, a po njihovim licima vidimo da smo ih uspjeli obradovati.” – rekla je članica Druški Ana Mirković.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/1mjesec/23/v5{/gallery}

Pročitajte još

Učitavanje...