Našice – Održana redovna izvještajna skupština ŠK „Slavonac“ Našice

sah1a

sah1a

U prostorijama u šahovskog kluba Slavonac održana je redovita izvještajna skupština za 2014.g. Izvješća o radu kluba u protekloj godini podnijeli su predsjednik Josip Miletić, tajnica Gordana Šulc, blagajnik Milan Zubak i predsjednik nadzornog odbora Željko Zubak. Unatoč smanjenim financijskim sredstvima obnovljena su sjećanja na sve lijepe šahovske trenutke i odlične sportske rezultate svih kategorija u prošloj godini. Usvojen je plan rada i financijski plan za 2015.g. sa dobro poznatim smjernicama razvoja kluba temeljenog na šahovskoj školi iz koje nastaju nove generacije šahista i zbog kojih je budućnost kluba osigurana, ali ipak od brojnih aktivnosti koje slijede ove godine za istaknuti je da će se obilježiti 70. obljetnica postojanja kluba.

 sah2a

Skupštini su se čestitkama i lijepim željama za nastavkom dobrih sportskih rezultata obratili gradonačelnik Krešimir Žagar, dogradonačelnik i predsjednik šahovskog kluba Radnik Velimirovac Stjepan Pintarić i predsjednik Mjesnog odbora Josip Matek.

 

Na kraju skupštine najmlađim članovima kluba gradonačelnik je uručio članske iskaznice i čokolade, a posebno iznenađenje napravila je obitelj Žiha razveselivši sve prisutne sa šahovskom tortom.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/1mjesec/31/v2{/gallery}

Pročitajte još