Silva Miškulin, kandidatkinja za gradonačelnicu grada Našica u pratnji zamjenice Sanje Urban i Vesne Vučemilović, kandidatkinje za županicu OBŽ, predala je danas u Gradskom izbornom povjerenstvu prikupljene potpise građana

Silva Miškulin, kandidatkinja za gradonačelnicu grada Našica u pratnji zamjenice Sanje Urban te Vesne Vučemilović, kandidatkinje za županicu Osječko – baranjske županije, predala je danas u Gradskom izbornom povjerenstvu prikupljene potpise građana kako za svoju kandidaturu tako i listu za gradsko vijeće grada Našica.

Silva Miškulin osvrnula se na rad Domovinskog pokreta u Našicama gdje je ogranak ustrojen još u rujnu prošle godine, a sada uz veliki rad i volju spremno izlaze na lokalne izbore. Izjavila je kako je u Našicama prikupljeno i više od tisuću potpisa kako za nju kao kandidatkinju za gradonačelnicu tako i za Vesnu Vučemilović, kandidatkinju za županicu.

Veliko hvala uputila je svim volonterima koji su odvojili svoje vrijeme i pomogli samom prikupljanju potpisa, pogotovo sada u ovoj epidemiološkoj situaciji. Pozvala je sve članove, simpatizere i ostale građane da svoj glas daju za nužnu promjenu u gradu Našicama i izađu na izbore 16. svibnja. Vesna Vučemilović još se jednom zahvalila svima na nesebičnoj pomoći te ukazala na probleme koji su više nego vidljivi u gradu Našicama, a na koje sadašnja vlast ne obraća previše pozornosti i bježi od odgovornosti.

Pročitajte još