Informacije vezane za testiranje te pacijente koji su na bolničkom liječenju radi Covid – 19 virusa u našičkoj bolnici

Testiranje na Covid 19 virus u OŽB Našice provodi se svakodnevno od 8:15 sati uz prethodno dogovoreni termin putem e-uputnice (PCR testiranje na Covid). Liječnik primarne zdravstvene zaštite rezervira slobodan termin putem A3 uputnice i obavještava svog pacijenta o istom.

Broj pacijenata koji se dogovorno testiraju ovisi o kapacitetima laboratorija u KBC Osijek i ZZJZ Osijek. Navedena procedura ne odnosi se na vitalno ugrožene pacijente. Uzorci za PCR testiranje se svakodnevno transportiraju prema ranije navedenim laboratorijima u Osijeku, a rezultati pristižu u različitim rokovima sukladno epidemiološkoj situaciji i njihovom opterećenju.

Po zaprimanju rezultata, isti se odmah šalju nadležnim liječnicima obiteljske medicine putem elektroničke pošte. Informacije u OŽB Našice, a vezane uz testiranja su dostupne u vremenu od 10:00 do 14:00 sati na broj telefona: (031)488 891 te na e-mail: [email protected], a u iznimnim situacijama i izvan navedenog vremena na broj telefona: (031) 488-750.

Članovi najuže obitelji informacije o pacijentima koji su hospitalizirani na Covid odjelima našičke bolnice mogu dobiti svakim danom, između 16:00 i 17:00 sati, na broj telefona: (031) 488-703.

Ravnatelj OŽB Našice:
Hrvoje Šimić, dr. med., spec.
fizikalne medicine i rehabilitacije

Pročitajte još