Našice – Počele pripreme trećeligaša Naška

naslovna nask 21 7 1

Nogometaši Naška započeli su pripreme za novu 2013./14. sezonu. U nazočnosti članova uprave igrače i novog trenera Milana Vujicu „Željka“ pozdravio je predsjednik Oto Dudjak. Svima zajedno poželio je više uspjeha i manje stresa u odnosu na proteklu sezonu. Skupu se obratio i novi trener, nije mnogo pričao već je igrače pozvao da se preobuku i odmah prionu radu. Za prvi put, nakon uvodnog zagrijavanja, odigrana je utakmica „starijih“ i „mladih“. Iako je rezultat nevažan „stariji“ su minimalno pobijedili.

Na prozivci su bili: Mario Barišić, Dražen Bibić, Tomislav Borbaš (Virovitica), Hrvoje Hečimović, Tomislav Horvatek, Mario Kubašek, Edi Mihaljević, Dražen Pavličić, Marin Pavlović (Fešk), Matko Petrović, Danijel Šundalić i Marin Vučemilović. Na godišnjem odmoru se nalaze Dino i Hrvoje Galinec, Nikola Šulava, Jurica Nekić (Željezničar) dok je  Tomislav Tomaš odsutan zbog rada na lijepom Jadranu. Radu prve ekipe priključeni su perspektivni juniori/kadeti Filip Božiček, Dominik Ciboci, Marin Emić, Tomislav Filipović, Mihael Flegar, Luka Gvozdanović, Marin Knežević, Davor Kovačević, Dalibor Kubica, Marko Kunštek, Luka Mataija, Tomislav Paradinović i Mateo Slivečko.     

Redove Naška su napustili Marko Ivković (Jedinstvo), Matko Mikola (Vihor), Samir Pohižek (Belišće), Ivan Kapraljević (Fešk), a na odlasku je vjerojatno i Josip Gašparić. Prema pričanju i on će najvjerojatnije u Vihor.

Do početka prvenstva Našk će odigrati devet utakmica, od kojih je osam dogovoreno. Prva je s Feškom (24.7.), Slavijom (27.7.), na memorijalnom turniru „Vlado Liović“ (2./3.8.), Papukom (7.8.), na turniru u Feričancima (10./11.8.), Papuk (14.8.) i generalka koja će ovisiti o ždrijebu gdje Našk igra prvu utakmicu.

{gallery width=250 height=166}Slike_tekstovi/2013/7mjesec/21/v1{/gallery}

Pročitajte još