Puštanje u rad moderniziranog osiguranja i na preventivno-edukativnu akciju "Vlak je uvijek brži"

vlak1

HŽ Infrastruktura upravo je završila radove na modernizaciji osiguranja na devet željezničko-cestovnih prijelaza na dionici željezničke pruge Koprivnica – Osijek.
Jedan od novo otvorenih moderniziranih prijelaza je Stražara 40, prijelaz iz željezničkog kolodvora Našica u smjeru Našički Markovac, jedan od četiri modernizirana željezničko-cestovna prijelaza u gradu Našicama.

U sklopu otvaranja moderniziranog željezničko-cestovnog prijelaza Stražara 40 u Našicama, održat će se preventivno-edukativna „Vlak je uvijek brži“. Svrha akcije je djelovati preventivno i sve sudionike u prometu upozoriti na opasnosti koje vrebaju pri neopreznom prelaženju preko željezničko-cestovnih prijelaza.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite u petak 29. studenoga 2013. od 10.15 do 11.15 sati na željezničko-cestovnome prijelazu Stražara 40 u Našicama.

Otvorenju moderniziranog željezničko-cestovnog prijelaza Stražara 40 u Našicama i provođenju akcije „Vlak je uvijek brži“ prisustvovat će Nikola Ljuban, član Uprave HŽ Infrastrukture koji će medije izvijestiti o ovogodišnjoj realizaciji programa osiguranja željezničko-cestovnih prijelaza na hrvatskim prugama (40 uređaja za osiguranje u vrijednosti 40 milijuna kuna). Također, akciji će se pridružiti i Božo Papac, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Našica.

Pročitajte još