Provalio u šupu i ukrao trimer i motornu pilu

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u vremenu od 22. studenog do 2. prosinca, u Trnavi, nepoznati počinitelj je provalio u gospodarske prostorije u sklopu obiteljske kuće i ukrao trimer i motornu pilu, vlasništvo 60-godišnje hrvatske državljanke. Vlasnici je počinjena materijalna šteta oko 5 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu te nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPrometne nesreće i alkoholizirani vozači

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 8 prometnih nesreća, u 2 prometne nesreće 1 osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a 1 teško tjelesno ozlijeđena. Ostalih 6 prometnih nesreća je za posljedicu imalo materijalnu štetu. Na području Osijeka i Našica evidentirane su tri prometne nesreće, a na području Belišća dvije prometne nesreće.

Jučer, 2. prosinca, na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je četiri vozača (1 osobnog automobila i 3 bicikla) koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 16,07 sati, u Petrijevcima, kada je u nadzoru prometa zaustavljen bicikl kojim je upravljao 50-godišnji hrvatski državljanin. Alkotestiranjem mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,96 grama po kilogramu.

Pročitajte još