Poziv u školu trčanja „Nexe Team“ Našice za djecu, mladež i odrasle

Bliži nam se sve ljepše vrijeme za aktivnosti na otvorenom, a jedna od najjednostavnijih i najefikasnijih aktivnosti u svrhu poboljšanja fizičke kondicije i linije je pogađate – trčanje.

Škola trčanja za odrasle

Škola trčanja „Nexe Team“ po šesti put otvara svoja vrata za odrasle koji se žele početi baviti rekreativno i amaterski trčanjem. Naime, 26. travnja škola kreće s novim ciklusom treninga škole trčanja za odrasle namijenjeno za grupno treniranje za apsolutne početnike i iskusne trkače. Grupni treninzi će biti namijenjeni za trkače od onih koji nemaju nikakvog iskustva, tj. apsolutnih početnika, pa sve do onih koji imaju višegodišnje iskustvo. Polaznike škole trčanje trener će razvrstati u programe na temelju iskustva, trenutnog stanja i trkačkih ciljeva pojedinca.

Članstvo u školi trčanja za početnike uključuje:

  • Trening plan na mjesečnoj bazi
  • Organizirane grupne treninge
  • Vježbe snage, stabilnosti i usklađivanje
  • Prevenciju ozljeda
  • Komunikaciju i konzultacije s trenerom preko maila/telefonski
  • Pregled i savjete u vezi postojeće opreme
  • Savjete u vezi kupovanja opreme

Za iskusne trkače uključeno je još i sljedeće:

  • Redovita grupna i samostalna testiranja na terenu radi utvrđivanja trenutnog stanja i zoni inteziteta za svakog pojedinca
  • Zone inteziteta potpuno prilagođene pojedincu
  • Izračun i ažuriranje referentnih vrijednosti zona inteziteta pojedinca

Kada i gdje?

U ponedjeljak 26. travnja 2021. u 19:00h na srednjoškolskom igralištu Isidora Kršnjavoga kreće se s treninzima gdje ćete se prvenstveno upoznati s iskusnim trenerom Damirom Mesecom, hrvatskim reprezentativacem u ultramaratonu koji će vas postepeno i sigurno uvesti u svijet trčanja. Program osposobljavanja apsolutnih početnika traje 12 mjeseci nakon čega sami odlučujete o svojim daljnjim planovima i ciljevima u konzultaciji s trenerom. Također, škola ima i program za iskusne trkače koji žele poboljšati svoje trkačke sposobnosti. Treninzi su do kraja travnja otvorenog tipa i besplatni su za sve zainteresirane, a 1. svibnja službeno počinju treninzi u školi trčanja „Nexe Team“. Termini treninga za odrasle su: ponedjeljak, srijeda i petak u 19:00h na srednjoškolskom igralištu Isidora Kršnjavoga.

Prijave u školu trčanja za odrasle traju do 25. travnja, a možete se prijaviti na linku ovoj poveznici: Škola trčanja

 

Trening za djecu i mladež

Također, ovim putem škola trčanja poziva osnovnoškolce i srednjoškolce da se pridružite i trenirate s njima. Treninzi za osnovnoškolce i srednjoškolce su otvorenog tipa, a mogu se upisati u školu trčanja bilo kada. Termini treninga za osnovnoškolce i srednjoškolce su: ponedjeljak i srijeda u 20:00h na srednjoškolskom igralištu Isidora Kršnjavoga te subotom u 10:00h.

Pročitajte još