Policija pronašla počinitelja teške krađe

Kako doznajemo na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih su četiri kaznena djela krađa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEKrao parfeme u trgovinama

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 50-godišnji hrvatski državljanin počinio četiri kaznena djela Krađa. U vremenu od 27. do 29. rujna, na području Osijeka, 50-godišnjak je iz više trgovina ukrao različite parfeme i trimer za brijanje. Pravnim osobama iz Zagreba počinjena je materijalna šteta oko 2600 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policijski službenici podnose posebno izvješće.

Ukrao novčanik iz svlačionice

Jučer, 24. studenog, u Osijeku, u svlačionici fitness kluba 18-godišnji hrvatski državljanin je iz torbe ukrao novčanik s novacem, vlasništvo 41-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna štetu nekoliko stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Policija pronašla počinitelja teške krađe

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u nekoliko spremnika za gorivo radnih strojeva. O čemu smo ranije pisali, a više možete pročitati OVDJE

https://osjecko-baranjska-policija.gov.hr/vijesti/ukrao-gorivo-iz-teretnih-automobila/36193

Računalna prijevara

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 30-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo Računalna prijevara. Naime, u vremenu od 20. rujna do 5. studenog, u Osijeku, 30-godišnjakinja je ukrala bankovnu karticu, vlasništvo 62-godišnje hrvatske državljanke te u više navrata podignula novac na bankomatima. Vlasnici bankovne kartice počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 10 000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

Prometne nesreće i alkoholizirani vozači

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Na području Belog Manastira i Belišća evidentirali smo dvije prometne nesreće, a na području Osijeka jednu prometnu nesreću. Jučer, 24. studenog, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su tri vozača (2 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla) koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je jučer, u 14,32 sata, u Tenju, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 43-godišnji hrvatski državljanin iz Tenja. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,52 grama po kilogramu.

Pročitajte još

Učitavanje...