Srijeda pretežno sunčana – Kupujte domaće od naših bakica na tržnici

S prvim danom lipnja gotovo posvuda u Hrvatskoj započelo je jedno od dugotrajnijih razdoblja stabilnijeg vremena, u usporedbi s onim protekla dva mjeseca.

Tako je u Našicama danas ujutro izmjereno 13 °C dok će najviša dnevna temperatura zraka biti koji stupanj viša od jučerašnje – kretat će se oko 25 °C, a vjetar će biti većinom slab.

Najniža jutarnja temperatura uglavnom između 5 i 10, a najviša dnevna između 20 i 26 °C. Biometeorološke prilike će na području cijele zemlje biti povoljne. Jutro će u unutrašnjosti biti svježije, a danju pretežno ugodno pa stoga savjetujemo slojevito odijevanje. Pretežno vedro vrijeme uz stabilne vremenske uvjete pogodovat će vanjskim aktivnostima što će pozitivno utjecati na raspoloženje ljudi.

U svakom slučaju, ako niste već razmišljali o tome, možda ne bi bilo loše posjetiti tržnicu kako bi nabavili svežeg povrča, voća ili svega onoga što možete naći kod naših domaćih proizvođača. Uvijek podržavamo kupnju domaćih proizvoda, tako da je to i današnja naša preporuka.

Dobro vam jutro.

Pročitajte još