Održano natjecanje Vatrogasne zajednice Našice

Jučer (2. 6. 2024. godine) je na nogometnom igralištu u Donjoj Motičini održano natjecanje Vatrogasne zajednice Našice. Na natjecanju je ukupno nastupilo 66 ekipa u svih 8 postojećih kategorija. U konkurenciji VZ Našice nastupilo je 59 ekipa, a 7 ekipa iz DVD-a Stipanovci nastupili su kao gosti.

Sve nazočne u ime VZ Našice pozdravili su predsjednik Vlatko Gašić te zapovjednik Danijel Matković. U ime pokrovitelja općine Donja Motičina sve natjecatelje pozdravili su načelnik Željko Kovačević i predsjednica vijeća općine Ružica Mikičić. Oni su uručili najuspješnijim ekipama medalje i pehare, a dodjeli nagrada pridružio im se i gradonačelnik grada Našica Krešimir Kašuba.

Najuspješnije Dobrovoljno vatrogasno društvo na natjecanju je DVD Donja Motičina s osvojena 4 prva mjesta i jednim trećim mjestom, DVD Vukojevci su osvojili 3 prva i 1 drugo mjesto, DVD Zoljan je osvojio 1 prvo i 1 drugo mjesto, DVD Našice je osvojio 2 druga i 1 treće mjesto, DVD Feričanci je osvojio 1 drugo mjesto, DVD Koška i DVD Lila osvojili su po 2 treća mjesta te DVD Lug Subotički je osvojio 1 treće mjesto. Sve ove ekipe koje su zauzele prva tri mjesta imaju pravo odlaska na seniorsko županijsko natjecanje koje će biti održano u 9. mjesecu, a za pomladak i mladež u prvoj polovici iduće godine.

Foto: DVD Našice

Pročitajte još