Poziv na izložbu „Volim svoju županiju“

Otvorena izložba učenika - „Velikani hrvatske prošlosti“

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe „Volim svoju županiju“ koje će se održati u utorak 6. rujna u Kulturnom centru Osijek (Kneza Trpimira 2/a) s početkom u 12 sati. Sedmu godinu zaredom, izložba najboljih fotografija „Volim svoju županiju“ krenula je na putovanje po Hrvatskoj kako bi na jednom mjestu predstavila ljepote svih krajeva Lijepe Naše. Domaćin druge ovogodišnje putujuće izložbe je Osječko-baranjska županija u partnerstvu s Hrvatskom zajednicom županija.

Putujuća izložba

U Kulturnom centru Osijek bit će postavljeni najbolji radovi pristigli na ovogodišnji natječaj izabrani između gotovo 2000 fotografija. Nagrade za najbolje fotografije dodijeljene su u tri kategorije: najbolje fotografije po županijama prema mišljenju stručnog žirija, najbolja fotografija snimljena dronom prema mišljenju stručnog žirija i najbolja fotografija prema broju glasova prikupljenih unutar aplikacije volimzup.hr.
Autor najbolje fotografije s područja Osječko-baranjske županije je Samir Kurtagić, čija je fotografija dio putujuće izložbe.
Izložbu će otvoriti župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić.
Sve fotografije dostupne su na poveznici.

Pročitajte još