Rukometaši Nexea počeli pripreme

rukomet1
rukomet1
Bez trenera Horvata, Jelinića, Koncula, Manci-Mičevića i Šipića !
Uobičajeno, kao što to rade niz godine, pripreme rukometaša Nexea počele su na igralištu županijskog prvoligaša Feška u Feričancima. Igračima, stručnom vodstvu, članovima uprave i onima koji su stalno uz klub obratio se predsjednik Josip Ergović. Novim je igračima poželio brzu prilagodbu a svima zajedno dobre zdravlje i još bolje rezultate, među kojima je iskorak igranja skupine EHF Kupa, uspješan niz u Seha ligi te hrvatskoj ligi za prvaka i kup.
U opravdanoj odsutnosti trenera Hrvoje Horvata, koji s juniorskom reprezentacijom postiže odlične rezultate na Svjetskom prvenstvu, igračima se obratio pomoćni trener Franjo Lelić. Nakon njega je kondicijski trener profesor Mirko Krolo s igračima krenuo na feričanački travnjak, koji je jedan od najboljih u ovom dijelu Hrvatske. 
Na prvom okupljanju bili su Saša Barišić-Jaman, Ante Gadža, Josip Jurić-Grgić, Albin Eter, Aljaž Lavrić, Patrik Leban, Perica Lelić, Marko Mrđenović, Kristijan Pilipović, Matko Rotim, Ivan Sršen, Vedran Zrnić te mladi Marko Greganić, Ivan Poljak i Ivan Vulić. Zbog obveza u reprezentativnim selekcijama na prozivci nije bio Marin Jelinić, Ivan Koncul, Borna Manci-Mičević i Marin Šipić.      
 rukomet2
Za četvrtak je zakazana prijateljska revijalna nogometna utakmica našičkih rukometaša i feričanačkih nogometaša, našički su rukometaši nebrojeno puta dokazali da im nogomet nije stran i da ga vrlo rado upražnjavaju u dvorani Kralja Tomislava. Prva pripremnu utakmicu Nexe će odigrati  s mađarskim Komlom (2. i 5.8.), potom su Našičani  idu (11. do 19. 8.) na austrijsku turneji gdje će igrati turnir u Beču a potom dva susreta s rukometašima Graza. Generalka, uoči starta Seha lige s PPD Zagrebom u Našicama,   je turnir u Kanjiži (24.do 27.8.).
 
rukomet3
Po završetku prvog okupljanja seniorske momčadi rukometni klub Nexe je održao  redovitu skupštinu na kojoj su usvojena sva izvješća o radu kluba u protekloj, veoma uspješnoj, 2016.godini te donesen program rada i financijski plan za tekuću 2017. godinu. Skupštini su prisustvovali novi našički gradonačelnik Josip Miletić, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus, glavni tajnik Športske zajednice OBŽ-e Dubravko Ižaković i tajnik ŽRS-a Osijek Goran Peterko. Svi su istaknuli vrlo dobre rezultate kojima Nexe na najbolji mogući način predstavlja grad i Osječko-Baranjsku županiju, u kojima su godinama jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva.

 rukomet4

Pročitajte još