Održana Izvještajno izborna skupština ŠK “Slavonac” Našice

Slavonac Našice - Šah

Slavonac Našice - Šah

Jučer je u prostorijama ŠK „Slavonac” Našice održana Izvještajno izborna skupština kluba.

Na skupštini su uz mnogobrojne članove kluba bili i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik mjesnog odbora Našice Josip Matek, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, tajnik Športske zajednice grada Našica Srečko Sobodić, predsjednik savjeta mladih Grada Našica Goran Konjetić, i predstavnik ŠK „Radnik” Velimirovac Adam Tomaić.

Na početku skupštine je održana minuta šutnje za preminulog dugogodišnjeg predsjednika Športske zajednice Grada Našica Josipa Pavlusa.

Izvješće o uspješnom radu kluba u 2017. godini podnio je predsjednik Ivan Keglević u kojemu je istaknuto treći puta za redom osvajanje prvog mjesta na županijskom kupu i plasman na finale kupa Republike Hrvatske te uspješne nastupe kluba u ligaškim i pojedinačnim natjecanjima u seniorskoj juniorskoj i kadetskoj konkurenciji. Klub je tijekom godine organizirao i mnogobrojne turnire među njima i memorijalne turnire „Teodor Švabe”, Antun Tomljanović i „Antun Jakobović”. Također u klubu djeluje škola šaha sa tridesetak polaznika što je vrlo važno za budućnost kluba.

Rizničar kluba Milan Zubak iznio je financijska izvješća kluba i detaljnije izvješće o svim odigranim natjecanjima.

Predsjednik nadzornog odbora kluba Željko Zubak podnio je je izvješće nadzornog odbora.

Predsjednik kluba Ivan Keglević iznio je financijski plan i plan rada za 2018. godinu. U njima su planirani ekipni nastupi u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji, nastupi na kupu, pojedinačni nastupi u svim konkurencijama, organiziranje memorijalnih turnira, te nastavak rada šahovske škole. Sva izvješća su usvojena jednoglasno.

Slavonac Našice - Šah

Slijedilo je razrješenje predsjednika kluba, članova izvršnog odbora i nadzornog odbora kluba te je izabran novi predsjednik kluba Matija Gvozdanović, novi izvršni odbor kluba te novi nadzorni odbor kluba.

Skupštinu su pozdravili Josip Miletić gradonačelnik Grada Našica, Josip Matek predsjednik mjesnog odbora Našice, Nikola Antolović predsjednik Športske zajednice grada Našica i Adam Tomaić predstavnik ŠK „Radnik” Velimirovac koji su pohvalili rad kluba, a posebno rad šahovske škole kluba.

Pročitajte još