Izvješće sa 6. utrke Slavonske brdsko biciklističke lige GIANT

bic1
bic1
Jučer je održana 6. utrka Slavonske brdsko biciklističke lige GIANT u Požegi, XCO Vallis Aurea. Našičane je predstavljalo 5 vozača u 3 kategorije. U 11h u kategoriji Master B vozio je Tihomir Šatrović koji je završio na 8. mjestu i u kategoriji Master C Duško Marić koji je završio na odličnom 2. mjestu.
 
obzirom na vremenske uvijete, kišica je počela padati od samog jutra, međutim kako se bližio start utrke u 13 h, kiša je sve jače padala.  Moramo naglasiti da su uvjeti na stazi bili jako ekstremni i teški s obzirom na toliko blato, uspjeh je bio ostati na biciklu, dobar dio staze se guralo a bilo je dijelove gdje se spuštalo i sjedeći. Nažalost, nisu svi predstavnici BK Našica završili utrku.
bic4
Tako je u kategoriji Master A Ivan Adžić zbog tehničkih problema morao odustati. Također u istoj kategoriji Ivan Vujić je zauzeo 8. mjesto dok je Antun Umiljanović uz silnu borbu u zadnjem krugu ispustio 4. mjesto i završio na 5. mjestu. Sve u svemu, s obzirom na vremenske uvijete, možemo biti zadovoljni postignutim rezultatima naših biciklista.
bic2
bic3

Sljedeća utrka se vozi u nedjelju 26.06. u Miholjcu.

bricks2016

Pročitajte još